JPK Breza

Javno preduzeće "Komunalno" d.o.o. Breza

Obavijest za korisnike komunalne usluge – isporuka toplotne energije Obavijest za korisnike komunalne usluge – isporuka toplotne energije
Poštovani, S obzirom na to da se približava početak grejne sezone 2021/2022 godine, obavještavamo korisnike komunalne usluge isporuka toplotne energije, da smo u fazi... Obavijest za korisnike komunalne usluge – isporuka toplotne energije

Poštovani,

S obzirom na to da se približava početak grejne sezone 2021/2022 godine, obavještavamo korisnike komunalne usluge isporuka toplotne energije, da smo u fazi pregovora između nas kao distributera i JP „Elektroprivreda“ dd Sarajevo Zavisno društvo RMU „Breza“ Breza kao proizvođača toplotne energije.

S tim u vezi svi korisnici navedene komunalne usluge ( fizička i pravna lica) , ukoliko se žele isključiti iz toplovodnog sistema, svoje zahtjeve mogu podnijeti najkasnije do 30.09.2021.godine u prostorijama JP „Komunalno“ d.o.o. Breza (lično) , ul. ZAVNOBIH-a br.6 svakim radnim danom u vremenskom periodu od 08,00 do 15,00 sati. Uslov za podnošenje zahtijeva su izmirene obaveze za predhodnu grejnu sezonu. Ukoliko obaveze ne izmirite zaključno sa 15.10.2021.godine bit ćemo prinuđeni da svoje potraživanje tražimo sudskim putem i time stvorimo dodatne troškove.

Neblagovremeni zahtjevi neće se uzeti u razmatranje.

Svi oni korisnici koji ne podnesu svoje zahtjeve u ostavljenom roku, početkom grejne sezone 2021/2022 bit će dostavljen Ugovor o isporuci toplotne energije.

Za sve potrebne informacije stojimo vam na raspolaganju, te nas možete kontaktirati na br.telefona 032/783-491 (tehnička služba) ili putem e-mail adrese: jpkbreza@gmail.com.

Hvala na razumijevanju i saradnji.

S poštovanjem!