JPK Breza

Javno preduzeće "Komunalno" d.o.o. Breza

Obavještenje – U mjesecu JANUARU 2021. godine neće se vršiti redovno očitavanje potrošnje vode na vodomjerima Obavještenje – U mjesecu JANUARU 2021. godine neće se vršiti redovno očitavanje potrošnje vode na vodomjerima
Poštovani korisnici, Obavještavamo Vas da se u mjesecu JANUARU 2021 godine neće vršiti redovno očitavanje potrošnje vode na vodomjerima, jer nepovoljni vremenski uslovi otežavaju... Obavještenje – U mjesecu JANUARU 2021. godine neće se vršiti redovno očitavanje potrošnje vode na vodomjerima

Poštovani korisnici,

Obavještavamo Vas da se u mjesecu JANUARU 2021 godine neće vršiti redovno očitavanje potrošnje vode na vodomjerima, jer nepovoljni vremenski uslovi otežavaju ili onemogućavaju pristup šahtovima i vodomjernim brojilima.
U mjesecu JANUARU 2021 godine, obračun utroška pitke vode biće urađen akontativno, po podacima o potrošnji vode u mjesecu decembru 2020.godine ili po prosječnoj potrošnji vode u prethodna tri mjeseca.
Eventualne negativne ili pozitivne razlike u potrošnji će se uskladiti prilikom prvog redovnog očitavanja vodomjera, u mjesecu februaru 2021.godine. Korisnici čiji se vodomjeri nalaze u stanovima ili u drugim zatvorenim prostorima, koji se mogu očitati, mogu očitana stanja vodomjera dostaviti u JP Komunalno Breza, putem telefona 032 783 615 ili na e-mail: jpkbreza@gmail.com.
Ponovo apelujemo na sve korisnike da zbog niskih temperatura pristupe zaštiti vodomjera, umetanjem izolacijskih materijala u vodomjerne šahtove, kako bi spriječili oštećenje vodomjera i izbjegli troškove zamjene koje snose korisnici.Nadamo se da ćete uvažiti naše obrazloženje.
Zahvaljujemo se na saradnji.
Lijep pozdrav!

Do sada nema komentara.

Budite prvi koji će ostaviti komentar ispod

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.