JPK Breza

Javno preduzeće "Komunalno" d.o.o. Breza

Ispraćaj u penziju radnika JP „Komunalno“ d.o.o. Breza Hikmeta Buljetovića Ispraćaj u penziju radnika JP „Komunalno“ d.o.o. Breza Hikmeta Buljetovića
Jedina prava nagrada za čovjeka koji cijeli svoj radni vijek provede u radu jeste kada dočeka da sa zadovoljstvom ode u penziju. Penzija nije... Ispraćaj u penziju radnika JP „Komunalno“ d.o.o. Breza Hikmeta Buljetovića

Jedina prava nagrada za čovjeka koji cijeli svoj radni vijek provede u radu jeste kada dočeka da sa zadovoljstvom ode u penziju. Penzija nije možda neki ispunjeni san o lagodnom životu ali jeste dugo čekana premija za koju se radilo i odricalo.

Odlazak u penziju predstavlja napuštanje kolega s kojim ste radili, sredine na koju ste se adaptirali, radnog mjesta koje vas je čekalo svih tih godina.

Taj odlazak nije jednostavan, ali daje čovjeku mnogo, ako je u tom okruženju bio sretan.

JP „Komunalno“ d.o.o. Breza je s završetkom 2023. godine ispratilo u penziju radnika Hikmeta Buljetovića koji je radio na poslovima distribuciji vode i filterskom postrojenju.

Njegov doprinos za JP „Komunalno“ d.o.o. Breza je bio izuzetno važan jer je ispunjavao odgovorno sve svoje zadatke.

Uprava preduzeća se zahvaljuje Hikmetu za njegov doprinos u radu JP „Komunalno“ d.o.o. Breza i želimo mu puno zdravlja i sreće.

JP „Komunalno“ d.o.o. Breza.