JPK Breza

Javno preduzeće "Komunalno" d.o.o. Breza

Obavijest za korisnike komunalnih usluga na području općine Breza Obavijest za korisnike komunalnih usluga na području općine Breza
Poštovani sugrađani, korisnici komunalnih usluga   Ovim putem Vas obavještavamo, da zbog epidemiološke situacije koja je zadesila našu državu, pa i našu lokalnu zajednicu,... Obavijest za korisnike komunalnih usluga na području općine Breza

Poštovani sugrađani, korisnici komunalnih usluga

 

Ovim putem Vas obavještavamo, da zbog epidemiološke situacije koja je zadesila našu državu, pa i našu lokalnu zajednicu, a u cilju preventivnih mjera (sprječavanje širenja pandemije), da će JP “Komunalno” d.o.o. Breza, raditi u skraćenom vremenu i to od 7,30 do 13,00 sati.

Preporučujemo vam da prije dolaska u JP “Komunalno” d.o.o. Breza, kontaktirate ovo preduzeće putem telefona 032/783-491, 062/783-615, te putem e-maila jpkbreza@gmail.com i dogovorite vrijeme dolaska i na taj način ispoštujete preporuke vezane za kretanje u vrijeme koronavirusa i uštedite vaše vrijeme.

Prateći preporuke Svjetske zdravstvene organizacije, radnici JP “Komunalno” d.o.o. Breza, sprovode preporučene mjere zaštite i prevencije od koronavirusa, a isto tako, zamolili bismo i Vas koji dolazite lično da se pridržavate preporučenih mjera za prevenciju i sprečavanje širenja koronavirusa.

Ono što je najvažnije u ovim, nimalo povoljnim trenucima za sve nas, je želja da se što prije vratimo u normalan životni tok. Zbog toga poduzimamo sve raspoložive mjere, da bismo zaštitili i vas i nas, te vas još jednom molimo za razumijevanje.
Pozitivnim mislima i odgovornim ponašanjem, svi ćemo lakše prebroditi ovu situaciju i pobijediti virus.

Apelujemo na naše korisnike da se uplate mogu izvršiti putem “e-račun”, odnosno putem internet ili mobilnog bankarstva.

Također, molimo vlasnike vozila da svoja vozila ne parkiraju ispred zgrada, na cesti i trotoaru, jer JPK Breza po naređenju Općinskog načelnika svakodnevno vrši mehaničko – hemijsku dezinfekciju i pranje ulica, prostora ispred zgrada i trgova, a sve u cilju što efikasnije borbe od širenja Korona virusa.

Hvala na saradnji.

S poštovanjem!