JPK Breza

Javno preduzeće "Komunalno" d.o.o. Breza

Obavještenje za korisnike komunalnih usluga Obavještenje za korisnike komunalnih usluga
Obavještavamo građane Općine Breza da su u toku isključenja i utuženja odnosno Sudska izvršenja svih korisnika komunalnih usluga koji svoje obaveze ne izmiruju u... Obavještenje za korisnike komunalnih usluga

Obavještavamo građane Općine Breza da su u toku isključenja i utuženja odnosno Sudska izvršenja svih korisnika komunalnih usluga koji svoje obaveze ne izmiruju u skladu sa Zakonom o komunalnim djelatnostima Zeničko – Dobojskog kantona, odnosno koji nisu izmirili svoje obaveze po osnovu dva ili više računa za komunalne usluge.

Izvršenja će biti kako na novčanim tako i na pokretnim stvarima.

Apelujemo korisnicima da svoje dugovanje izmire na vrijeme kako bi se izbjegle neprijatnosti vezane za sudska izvršenja ili da se jave u prostorije JP „Komunalno“ d.o.o. Breza – Odjel naplate, svakim radnim danom u periodu od 07:30 do 12:30 sati kako bi sklopili sporazum o plaćanju duga na rate uz obavezno plaćanje redovnih računa.

Ovim putem zahvaljujemo se svim korisnicima urednim platišama komunalnih usluga koji savjesno izvršavaju svoje obaveze i time doprinose urednom vodosnabdijevanju Općine pitkom vodom, koja je u borbi protiv Korona virusa prva crta odbrane i održavanja higijene, te redovnom odvozu smeća kao preduslovu za zdravu životnu sredinu.

Hvala na razumijevanju.

JP „Komunalno“ d.o.o. u službi zdravlja građana !