JPK Breza

Javno preduzeće "Komunalno" d.o.o. Breza

Obavještenje – U mjesecu JANUARU 2021. godine neće se vršiti redovno očitavanje potrošnje vode na vodomjerima Obavještenje – U mjesecu JANUARU 2021. godine neće se vršiti redovno očitavanje potrošnje vode na vodomjerima
Poštovani korisnici, Obavještavamo Vas da se u mjesecu JANUARU 2021 godine neće vršiti redovno očitavanje potrošnje vode na vodomjerima, jer nepovoljni vremenski uslovi otežavaju... Obavještenje – U mjesecu JANUARU 2021. godine neće se vršiti redovno očitavanje potrošnje vode na vodomjerima

Poštovani korisnici,

Obavještavamo Vas da se u mjesecu JANUARU 2021 godine neće vršiti redovno očitavanje potrošnje vode na vodomjerima, jer nepovoljni vremenski uslovi otežavaju ili onemogućavaju pristup šahtovima i vodomjernim brojilima.
U mjesecu JANUARU 2021 godine, obračun utroška pitke vode biće urađen akontativno, po podacima o potrošnji vode u mjesecu decembru 2020.godine ili po prosječnoj potrošnji vode u prethodna tri mjeseca.
Eventualne negativne ili pozitivne razlike u potrošnji će se uskladiti prilikom prvog redovnog očitavanja vodomjera, u mjesecu februaru 2021.godine. Korisnici čiji se vodomjeri nalaze u stanovima ili u drugim zatvorenim prostorima, koji se mogu očitati, mogu očitana stanja vodomjera dostaviti u JP Komunalno Breza, putem telefona 032 783 615 ili na e-mail: jpkbreza@gmail.com.
Ponovo apelujemo na sve korisnike da zbog niskih temperatura pristupe zaštiti vodomjera, umetanjem izolacijskih materijala u vodomjerne šahtove, kako bi spriječili oštećenje vodomjera i izbjegli troškove zamjene koje snose korisnici.Nadamo se da ćete uvažiti naše obrazloženje.
Zahvaljujemo se na saradnji.
Lijep pozdrav!