JPK Breza

Javno preduzeće "Komunalno" d.o.o. Breza

Obavještenje građanima općine Breza Obavještenje građanima općine Breza
U skladu s naredbom Kriznog štaba Općine Beza, JP “Komunalno” d.o.o. Breza vrši konstantnu dezinfekciju javnih površina, puteva, parking prostora ispred tržnih centara i... Obavještenje građanima općine Breza

U skladu s naredbom Kriznog štaba Općine Beza, JP “Komunalno” d.o.o. Breza vrši konstantnu dezinfekciju javnih površina, puteva, parking prostora ispred tržnih centara i preduzeća, autobuskih stanica i dvorišta ispred zgrada za stanovanje.

Imajući u vidu realnu opasnost da se Korona virus prenese na obući s ulice, u stanove JPK kontinuirano svaki dan, uz finansijsku podršku načelnika Općine g-dina Muniba Zaimovića, vrši dezinfekciju svih puteva i drugih javnih površina, pa se mole građani da svoja vozila ne parkiraju ispred zgrada uzduž trotoara, jer se time otežava pristup tim površinama i njihova efikasna dezinfekcija.

Preporučujemo građanima da svoju obuću prije unošenja u stan dezinfikuju i ostave ispred vrata ili na balkonu minimalno tri sata, koliko je dovoljno za bezbjedno unošenje u stan. Ista preporuka važi i za odjeću u kojoj ste boravili vani na otvorenom prostoru.

S poštovanjem!