JPK Breza

Javno preduzeće "Komunalno" d.o.o. Breza

Potpisan Ugovor o dodjeli finansijskih sredstava u svrhu realizacije projekta “Sanacija divljih deponija na području općine Breza” Potpisan Ugovor o dodjeli finansijskih sredstava u svrhu realizacije projekta “Sanacija divljih deponija na području općine Breza”
Ministar za prostorno uređenje, promet i komunikacije i zaštitu okoliša ZDK Arnel Isak i direktor Javnog preduzeća “Komunalno” Breza mr. Edin Kadrić dipl.ing. maš., u zgradi Vlade... Potpisan Ugovor o dodjeli finansijskih sredstava u svrhu realizacije projekta “Sanacija divljih deponija na području općine Breza”

Ministar za prostorno uređenje, promet i komunikacije i zaštitu okoliša ZDK Arnel Isak i direktor Javnog preduzeća “Komunalno” Breza mr. Edin Kadrić dipl.ing. maš., u zgradi Vlade Zeničko-dobojskog kantona potpisali su u Ugovor o dodjeli finansijskih sredstava u svrhu realizacije projekta “Sanacija divljih deponija na području općine Breza”

Iznos odobrenih sredstava  od strane Ministarstva je u visini 10.000,00 KM  sa svim uključenim taksama i ostalim dadžbinama što uključuje PDV i sve druge vrste javnih prihoda.

Sredstva su dodijeljena po Javnom pozivu za dodjelu sredstava za realizaciju programa, projekata i srodnih aktivnosti iz oblasti zaštite okoliša za 2020. godinu, LOT-1 Pomoć općinama/gradovima Zeničko-dobojskog kantona u postupku čišćenja i sanacije divljih deponija.