JPK Breza

Javno preduzeće "Komunalno" d.o.o. Breza

Poziv za učešće u akciji generalnog čišćenja grada pod sloganom: „ZA NAŠ GRAD – BREZO SRETAN TI ROĐENDAN“ Poziv za učešće u akciji generalnog čišćenja grada pod sloganom: „ZA NAŠ GRAD – BREZO SRETAN TI ROĐENDAN“
Poštovani, Dana 05.04.2021.godine (ponedjeljak) u 13:00 sati na području općine Breza organizuje se akcija generalnog čišćenja pod sloganom: „ZA NAŠ GRAD – BREZO SRETAN TI... Poziv za učešće u akciji generalnog čišćenja grada pod sloganom: „ZA NAŠ GRAD – BREZO SRETAN TI ROĐENDAN“

Poštovani,

Dana 05.04.2021.godine (ponedjeljak) u 13:00 sati na području općine Breza organizuje se akcija generalnog čišćenja pod sloganom: „ZA NAŠ GRAD – BREZO SRETAN TI ROĐENDAN“  čiji je glavni nosioc aktivnosti Javno preduzeće „Komunalno“ d.o.o. Breza.

Ovim putem pozivamo sve učenike osnovnih i srednjih škola, članove udruženja i sportskih klubova, uposlenike javnih preduzeća, vlasnike preduzeća, obrta, trgovinskih i ugostiteljskih objekata kao i sve građane općine Breza koji žele da imaju čistu okolinu u mjestima u kojima žive, rade i djeluju, da se pridruže akciji i daju svoj doprinos čišćenjem naše Breze.

Mjesto okupljanja je kod Centralnog spomen obilježja šehidima i poginulim borcima.

Lokacije i organizovanje čišćenja u Mjesnim zajednicama na području općine Breza, koje će se pridružiti pomenutoj akciji, biti će određene u koordinaciji s Predsjednicima MZ.

S obzirom na epidemiološki situaciju u našoj općini, te zabranu okupljanja/grupisanja više od 20 ljudi na otvorenom, molimo vas da se uz obaveznu distancu pridržavate i ostalih epidemioloških mjera (nošenje zaštitne maske, rukavica itd.).

Za sve učesnike u akciji JP „Komunalno“ d.o.o. Breza će osigurati maske, rukavice, dezinfekciona sredstva i vreće za prikupljanje otpada kao i odvoz istih na deponiju s bilo kojeg dijela općine Breza na kojem se bude organizovala akcija čišćenja.

Po završetku akcije pozivamo Vas na druženje koje će biti upriličeno ispred JP „Komunalno“d.o.o. Breza.

Kontakt telefoni: 061-781-406 i 062-330-239.

Zahvaljujemo se na sudjelovanju u akciji.

S poštovanjem.