JPK Breza

Javno preduzeće "Komunalno" d.o.o. Breza

Servisne informacije na dan 25.09.2019 godine. Servisne informacije na dan 25.09.2019 godine.
Obavještavamo građane općine Breza da je zbog kvara na glavnom distributivnom vodu te popravke istog, došlo do obustave vodosnabdijevanja gornje zone grada. Vodosnabdijevanje u... Servisne informacije na dan 25.09.2019 godine.

Obavještavamo građane općine Breza da je zbog kvara na glavnom distributivnom vodu te popravke istog, došlo do obustave vodosnabdijevanja gornje zone grada.

Vodosnabdijevanje u ostalim dijelovima općine Breza je uredno. Kvalitet vode je zadovoljavajući i odgovara Pravilniku o zdravstvenoj ispravnosti vode za piće (Sl. list BiH 40/10).

Prikupljanje i odvoz kućnog otpada odvija se uglavnom po ustaljenom redu i rasporedu rejona.
Čišćenje gradskih ulica i javnih površina obavlja se po planu i programu.

Napominjemo građane Općine Breza da je u toku akcija isključenja korisnika s vodovodne mreže koji svoje obaveze ne izmiruju u skladu sa Zakonom o komunalnim djelatnostima Zeničko – Dobojskog kantona, kao i provjera i otkrivanje nelegalnih priključaka na vodovodnoj mreži.
S tim u vezi pozivamo građane Općine Breza koji su dobili opomenu pred isključenje da se jave u prostorije JP „Komunalno“ d.o.o. Breza – Odjel naplate, svakim radnim danom u periodu od 07:30 do 16:00 sati radi iznalaženja najpovoljnijeg rješenja.
Za sve potrebne informacije stojimo vam na raspolaganju u ul. ZAVNOBiH-a br.6 ili nas možete kontaktirati putem telefona 032/783-491.

Zahvaljujemo na razumijevanju i saradnji.

S poštovanjem!