JPK Breza

Javno preduzeće "Komunalno" d.o.o. Breza

Saopštenje za javnost Saopštenje za javnost
Poštovani građani općine Breza, Prije svega napominjemo da radnici JP “Komunalno”d.o.o. Breza, pružaju neupitnu podršku našim rudarima u borbi za njihova prava. S obzirom... Saopštenje za javnost

Poštovani građani općine Breza,

Prije svega napominjemo da radnici JP “Komunalno”d.o.o. Breza, pružaju neupitnu podršku našim rudarima u borbi za njihova prava.

S obzirom na to da distribucija toplotne energije koju obavlja JP „Komunalno“ d.o.o. Breza ovisi o isporuci od strane proizvođača RMU “Breza” d.o.o. Breza, ovim putem informišemo javnost o trenutnim prilikama i stanju na terenu.

Kako i sami vidite ulazne temperature prethodnih dana, odnosno u periodu trajanja protesta i borbe rudara, nisu zadovoljavajuće, iako radnici JP„Komunalno“ d.o.o. Breza redovno izvršavaju ugovorom definisane obaveze i svakodnevno vrše kontrolu ulazne temperature u Centralnoj toplotnoj stanici u RMU Breza.

Prema neslužbenim informacijama kojima trenutno raspolažemo postoji volja od strane RMU „Breza“ d.o.o. Breza da se u narednim danima obezbijedi isporuka toplotne energije.

Nadamo se da će sistem grijanja već sutra funkcionisati, te da će naši učenici biti u prilici nastavu pohađati u svojim učionicama.

Sutra očekujemo i službenu informaciju od strane RMU “Breza“ d.o.o. Breza po ovom pitanju, o čemu ćemo odmah obavijestiti građane i korisnike usluge grijanja.

Hvala Vam na razumijevanju.

S poštovanjem.

Jp  “Komunalno” d.o.o. Breza