JPK Breza

Javno preduzeće "Komunalno" d.o.o. Breza

Obavještenje – Isključenja korisnika s vodovodne mreže Obavještenje – Isključenja korisnika s vodovodne mreže
Obavještavamo građane Općine Breza da će ovlašteni radnici JP „Komunalno“ d.o.o. Breza, počev od 16.09.2019.godine, vršiti isključenja korisnika s vodovodne mreže koji svoje obaveze... Obavještenje – Isključenja korisnika s vodovodne mreže

Obavještavamo građane Općine Breza da će ovlašteni radnici JP „Komunalno“ d.o.o. Breza, počev od 16.09.2019.godine, vršiti isključenja korisnika s vodovodne mreže koji svoje obaveze ne izmiruju u skladu sa Zakonom o komunalnim djelatnostima Zeničko – Dobojskog kantona.

S tim u vezi pozivamo građane Općine Breza koji su dobili opomenu pred isključenje da se jave u prostorije JP „Komunalno“ d.o.o. Breza – Odjel naplate, svakim radnim danom u periodu od 07:30 do 16:00 sati radi iznalaženja najpovoljnijeg rješenja.

S toga molimo sve građane za razumijevanje i saradnju, te da daju svoj doprinos kako bi akcija na terenu bila što uspješnija.

Za sve potrebne informacije stojimo vam na raspolaganju u ul. ZAVNOBiH-a br.6  ili nas možete kontaktirati putem telefona 032/783-491.

S poštovanjem!